HutiKutinan Xalami
09.08.2014

Terveystulokset
Lonkat: A/A
Kyynär: 0/1
Selkä: VA0, LTV0
Silmät: ei vielä tutkittu

Ihana, ihana, pieni malinois. 54 senttiä ja 21 kiloa täyttä rakkautta. Pienestä koostaan huolimatta siinä on moottoria ihan niin paljon kuin vaan uskallan käyttää. Motivoitunut työskentelijä, itsevarma liikkuja ja äärettömän helppo. Sille ei ole tarvinnut ikinä opettaa, miten esimerkiksi ihmisten ilmoilla liikutaan tai miten kohdataan outoja asioita. Tässä pienessä pakkauksessa on ripaus sellaista huolettomuutta, että eihän tässä maailmassa tarvitse mistään asiasta etukäteen stressata tai eihän tässä maailmassa nyt mitään niin pahaa asiaa voi olla, josta kannattaisi murhetta kantaa. 

Harrastuksissa toiveita vastaava koira, jolla ei ole minkäänlaista häiriöherkkyyttä vaan ainoana tavoitteena on päästä tekemään siistejä juttuja äiskän kanssa. Ja äiskä onkin sille sitten maailman tärkein asia. Joidenkin mielestä ehkä liiankin tärkeä.. :) 

Hutista kaavailin alussa pk-puolen koiraa, mutta kappas, näin me vaan ajauduttiin siihen agilityn pariin ihan täysillä. Toko-/tottispuolta ollaan tehty myös aktiivisesti, tavoitteena ainakin tokossa kisat. Pk-puolelta ollaan tehty jälkeä, mutta aika näyttää mitä saadaan sieltä puolelta aikaan. 

Nimestään huolimatta ei todellakaan mikään hutilyönti vaan aivan jotain muuta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti