Rippu


Kutinan Rupelli
20.10.2010

Terveystulokset
Lonkat: A/A
Kyynär: 0/0
Selkä: puhdas (ei virallista lausuntoa)
Silmät: plasmooma

Kaiken pahan alku. Luonteeltaan yksi sekametelisoppa, jota en vieläkään oikein ymmärrä. Jokin asia saattaa johtua tähtien asennosta, toinen taas siitä, että on vaan huono päivä. Minulla tai koiralla, ehkä jopa molemmilla. Yleensä se taitaa kuitenkin johtuu siitä, että minä en vain ymmärrä.

Rippu huomaa kaiken. Ihan kaiken. Tässä paketissa on paljon terävyyttä ja ripaus epävarmuutta, joka teki välillä omat haasteensa. Rippu on kuitenkin sosiaalinen ja hyvän mielen koira, jonka kanssa on oikeastaan kiva tehdä kaikkea, koska se vain osaa ja tajuaa niin pienestä. Väitän, että se miettii siellä päänsisällä huimasti enemmän asioita kuin esimerkiksi pikkusiskonsa, joka tekee asioista välillä helpompaa ja välillä vaikeampaa.

Ripun kanssa harrastetaan agilitya. Ripun kanssa on käyty parit kisat, mutta tällä hetkellä treenataan ilman kisatavoitteita. Tärkeintä on löytää oikea mielentila (myös virheiden sattuessa) ja se, että yhdessä tekeminen on aina ja kaikesta huolimatta kivaa. Rippu tekee silloin tällöin myös tokohommia ja sulan maan kaudella metsäjälkeä sekä esineruutua, kylläkin ihan omaksi ilokseen. 

Ensimmäinen malinois. Kaikesta huolimatta siinä oli ja on se jokin, jonka takia tuli toinenkin malinois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti