lauantai 16. tammikuuta 2016

Lomalta paluu

Eli Huti takaisin ohjattujen agitreenien pariin! Tällä viikolla treeni ei sujunut yhtään niin kuin olisin toivonut. En kerennyt mihinkään mukaan, asetuin koiran linjalle, jäädyin ja unohdin, mitä olin tekemässä. Huti oli aika kipakkana, kun meni pari viikkoa pakkasten ja muiden asioiden vuoksi, ettei hallille päästy edes itsenäisesti treenaamaan. Oli kuitenkin ihan mukavan kuuliainen, ääntä riitti kylläkin huomattavasti enemmän.. Treenin jälkeen olin tyytyväinen koiraan, mutta en itseeni. En saanut otetta tuosta radasta ja oma liikkuminen oli heikkoa.


Ensimmäisenä Huti pöksyt jalassa.


Käytiin sitten eilen tekemässä omatoimitreenit ja haastoin itseni uudelleen tuolle radalle, koska hieman jäi jotain hampaan koloon. Kepo tuli mukaan, joten sain matskua katsottavaksi. Ei kyllä mennyt yhtään sen paremmin kuin ohjatuissa treeneissäkään.. Syystä X en etene normaaliin tapaan vaan jumitan ihan oudoissa paikoissa vaikka tuo pätkä oikeasti on helppo. Mutta jos heti alussa on myöhässä persjätössä niin voiko olettaakaan, että loppupätkä kovin häävisti menee.

Esimerkiksi putkesta tullessa 7. esteelle eli hypylle, oli tarkoitus tehdä jaakotus, mutta seriously - miten sinne kerkeää tuon junnun kanssa?! Loppujen lopuksi menin sen kohdan pelkällä takaaleikkauksella, koska muuhun en taipunut ja sitten koko rata olikin yhtä takaaleikkausta.. No, Hutin kanssa sekin on oikeastaan ihan ok, koska se kääntyy suhteellisen hyvin. Ja hei, yhdessä vaiheessa mä pystyin vain olemaan lähestulkoon paikoillani! Ripulle jatkuva takaaleikkaaminen ei sovi, kuten videosta huomaa, sen vauhti ei ole kehuttava ja se ei käänny niin sulavasti. Ripun kohdalla kerkeisin paremmin myös muihin ohjauskuvioihin, mutta taas syystä X menin sitten samalla linjalla kuin Hutin kanssa.. Toisaalta, Rippu vaan humputtelee, joten sinänsä tällä ei ole merkitystä.

Ohjatun treenin poiminnat
- Hieno viskikäännös vaikkei olla montaa kertaa treenattukaan
- Ei ongelmia puomin ylösmenossa (tosin tämä saattoi johtua siitä, kun koira ei kerennyt lataamaan vauhtia ennen puomia..)
- Puomi ehkä hippasen nopeampi edelliskertaan verrattuna
- Kepit hidastuneet??
- Vaikkei treenissä tullut älyttömiä onnistumisen tunteita niin otin sen vastaan kuin aikuinen ihminen! Hyvä minä, oon kehittynyt henkisesti edes hieman enkä suoraan masennu, jos ei treeni luista!

Uudella tarmolla kohti ensi viikon treenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti